Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: YTM
Αριθμός Υπαλλήλων: 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Yute Co. μερών μηχανών (Guangdong) η μηχανική, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2008, είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, παραγωγή και πωλήσεις των προϊόντων μηχανών. Η λειτουργία και το εμπορικό κέντρο της βρίσκονται σε Guangzhou, η περιοχή διάδοσης του δέλτα ποταμών μαργαριταριών και του τόπου συναντήσεως της έκθεσης εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας. Η Co. μηχανών του Nanchang yute, ΕΠΕ, ως βάση παραγωγής, είναι στενή στη Co. ομάδας μηχανών Jiangling, ΕΠΕ. Με τα ηλεκτρικά συστατικά ως κύριο πλεονέκτημά της, εστιάζουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη καθώς επίσης και την κατασκευή των εκκινητών και των γεννητριών για τις μηχανές diesel.

ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Όσον αφορά την παραγωγή, η εταιρεία έχει εισαγάγει προηγμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών συνόλων κέντρων επεξεργασίας υψηλής ακρίβειας αριθμητικού ελέγχου και στροφείων αριθμητικού ελέγχου,Μηχανές πλήρους αυτόματης συγκόλλησης με εστιατόριοΗ ετήσια παραγωγή έχει φθάσει τις 200.000 μονάδες.Να αναπτύσσει και να παράγει συνεχώς προϊόντα υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας για κινητήρες, η YTM είναι εξοπλισμένη με προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών, όπως υπολογιστής ολοκληρωμένου πίνακα δοκιμών, αυτόματο πλήρες πίνακα δοκιμών κινητήρα, πίνακα δοκιμών ζωής κινητήρα,Δοκιμαστής εσωτερικής πίεσης τροχιάς rotor, κλπ.

Μετά από χρόνια προσπάθειας,Η YTM έχει γίνει μια μεγάλη ανακάλυψη στην αυτοκινητοβιομηχανία και έχει αποκτήσει πολλά τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας λόγω της πολυετούς εμπειρίας της στην κατασκευή κινητήρων και της εμπειρίας πωλήσεων ταλέντωνΤα προϊόντα έχουν περάσει το ISO9001: 2000 Διεθνές Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας, το Πιστοποιητικό QS-9000 και το Πιστοποιητικό ISO/TS16949 για την Αυτοκινητοβιομηχανία.Η YTM υποστηρίζεται από προϊόντα υψηλής ποιότητας και έχει αναγνωριστεί από πελάτες σε όλο τον κόσμοΤα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, όπως η Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, η Αφρική, η Ευρώπη και η Αμερική.Η YTM έχει δημιουργήσει γραφεία απευθείας πώλησης και επαρχιακά γραφεία πώλησης στις επαρχιακές πρωτεύουσες της Κίνας, καθιστώντας την YTM να κατέχει μια ορισμένη θέση στη βιομηχανία κατασκευαστικών μηχανών και να απολαμβάνει καλή φήμη.

ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

YTM παρέχει στις επαγγελματικές και περιεκτικές υπηρεσίες στους πελάτες την πρωτοποριακή και καινοτόμο διαχείριση σκέψης, την επαγγελματική και αποδοτική ομάδα πωλήσεων και το ειδικευμένο προσωπικό υπηρεσιών. Με τον τέλειο εσωτερικό διοικητικό μηχανισμό, το άνετο εργασιακό περιβάλλον και το καλό σύστημα κινήτρου, YTM έχει βελτιώσει την την προσωπική ικανότητα των υπαλλήλων μόνος-δυνατότητα και για να βελτιώσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα εμπορικών σημάτων μας. YTM έχει επίσης τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου οργάνωσης σε Alibaba, Google και άλλους διεθνείς ιστοχώρους. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «να ικανοποιήσουμε τους πελάτες, να βάλουμε τη φήμη πρώτα, κράτηση καινοτόμος και τολμηρός να ακολουθήσουμε το perfectness», θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων και την αποτελεσματικότητα υπηρεσιών με την αγορά ως καθοδήγηση, κοινή πρόοδος επίτευξης, ανάπτυξη και win-win με τους πελάτες μας.

ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Για πολλά χρόνια, υποστηρίζοντας την αρχή «υψηλού - η ποιότητα, το υψηλό πρότυπο, η υψηλή φήμη και η υψηλή ικανότητα», YTM έχουν διαμορφώσει την ώριμη τεχνική ομάδα ομάδων έρευνας και ανάπτυξης και υπηρεσιών μεταπωλήσεων, που αφιερώνει για να παρέχουν στους χρήστες τους υψηλής ποιότητας, ανθεκτικούς και οικονομικούς εκκινητές και τις γεννήτριες. Μέχρι τώρα, οι σειρές μηχανών που αναπτύσσονται και που παράγονται από YTM έχουν φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. Μεταξύ τους, των πωλήσεων των μηχανών για τους εκσκαφείς, της θαλάσσιας δύναμης, των συνόλων γεννητριών, τα ελαφριά και βαριά οχήματα έχουν οδηγήσει όλο το χρόνο με τον ευρύ έπαινο από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5ΚΙΝΑ Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Στοιχεία επικοινωνίας